People Like Us (Trailer)

Als een man het testament van zijn net overleden vader krijgt, komt hij erachter dat hij 150.000 dollar aan een vrouw moet geven die hij niet kent. Als die vrouw zijn zus blijkt te zijn, wordt de situatie er niet gemakkelijker op…

People Like Us (Trailer)

People Like Us

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

USA – 29 juni 2012

Samenvatting: “It tells the story of a struggling man who, after flying home to L.A. for the funeral of his estranged record-producer father, discovers that the will stipulates that he must deliver $150,000 in cash to a 30-year-old alcoholic sister he never knew existed, and her troubled 12-year-old son.”

Regiseur:

Alex Kurtzman


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com