People Like Us (Trailer)

23 juni 2012 10:01

Als een man het testament van zijn net overleden vader krijgt, komt hij erachter dat hij 150.000 dollar aan een vrouw moet geven die hij niet kent. Als die vrouw zijn zus blijkt te zijn, wordt de situatie er niet gemakkelijker op…

Informatie

People Like Us
Releasedata:
NL - ONBEKEND
BE - ONBEKEND
USA - 29 juni 2012
Regisseur:
Alex Kurtzman
Samenvatting: "It tells the story of a struggling man who, after flying home to L.A. for the funeral of his estranged record-producer father, discovers that the will stipulates that he must deliver $150,000 in cash to a 30-year-old alcoholic sister he never knew existed, and her troubled 12-year-old son."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *