Dredd (Trailer)

Dit gaat vast niet een heel groot succes worden. Na het zien van de trailer, is toch wel duidelijk dat Dredd eigenlijk een Amerikaanse versie van The Raid is, maar dan met (de altijd kick-ass) Lena Headey in één van de hoofdrollen. Gemiste kans

Dredd (Trailer)

Dredd

Releasedata:

NL – 11 oktober 2012

BE – 10 oktober 2012

Samenvatting: “In a violent, futuristic city where the police have the authority to act as judge, jury and executioner, a cop teams with a trainee to take down a gang that deals the reality-altering drug, SLO-MO.”

Regiseur:

Pete Travis


Cast

1 Reactie

  • Jip
    24 juni 2012 @ 21:44

    Lekkere one liners hoor

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com