505
Views

Het wil voor de aspirant schrijver Rory Jansen (gespeeld door Bradley Cooper) maar niet lukken om een verhaal van hem gepubliceerd te krijgen. Als hij op een oud manuscript stuit, besluit hij die onder zijn eigen naam aan te bieden waardoor hij direct succes geniet. Zoals dat met die dingen gaat, komt hij er al snel achter dat (gestolen) succes, nooit zonder prijs is…

The Words

Releasedata:

NL – 15 november 2012

BE – 31 oktober 2012

Samenvatting: “A writer who, at the peak of his literary success, discovers the price he must pay for stealing another man’s work.”

Regiseurs:

Brian Klugman

Lee Sternthal


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>