1212
Views

Ik heb een klein beetje het gevoel dat mr. Fox voor het schieten van deze film behoorlijk naar de sportschool geweest is. Zo zag hij er volgens mij namelijk niet uit toen hij in Lost speelde. Verder spelen ook Tyler Perry en Rachel Nichols in deze boekverfilming van Rob Cohen.

Alex Cross

Releasedata:

NL – 29 november 2012

BE – 12 december 2012

Samenvatting: “Dr. Alex Cross meets his match when he goes against Michael “The Butcher” Sullivan/”Picasso”. As Cross investigates the hitman’s gruesome and sadistic murders, Sullivan decides to send him a deadly message by killing his wife in cold blood. Enraged, Cross vows to hunt down the killer, if it’s the last thing he does. However, Sullivan is a mastermind and continues to evade Cross while pushing him to an ethical breaking point as a cop and father. As Cross closes in on the killer, he discovers evidence that points to the unimaginable- a revelation that can change everything.”

Regiseur:

Rob Cohen


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *