The Man with the Iron Fists (Red Band Trailer)

Een kickboxer, een rapper, een worstelaar en een realityster. Dat zijn 4 van de 8 hoofdrolspelers in The Man with the Iron Fists. Als Lucy Liu en Russell Crowe niet ook deel uitmaakten van de cast, zou ik direct – en zonder twijfel – deze film naar de uitverkoopbak van de Kruidvat verdoemen. Maar mr. Crowe stelt mij praktisch nooit teleur, al stemt de trailer me niet heel positief…

The Man with the Iron Fists (Red Band Trailer)

The Man with the Iron Fists

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

USA – 2012

Samenvatting: “In nineteenth century China, a blacksmith who makes elaborate weapons for a small village, is forced to unite with warriors and assassins to protect the village and defeat a traitor who threatens to destroy them all.”

Regiseur:

RZA


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com