984
Views

Het duurt nog even voordat de film uitkomt, maar de tweede trailer van Django Unchained is alweer te bewonderen. De uitgesproken Tarantino-stijl druipt van de trailer af en doet denken aan Inglorious Basterds. Naast de eerder genoemde grote namen in de film, doet ook Samuel L. Jackson mee in deze spaghetti western.

Django Unchained

Releasedata:

NL – 24 januari 2013

BE – 16 januari 2013

Samenvatting: “Django Unchained is set in the Deep South, and follows Django, a freed slave who treks across America with Dr. King Schultz, a German dentist turned bounty hunter. Together, they try to retrieve Django’s wife Broomhilda from the charming but sadistic Francophile plantation owner Calvin Candie and his band of ruthless slavers.”

Regiseur:

Quentin Tarantino


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *