Django Unchained (TV Spot)

Het duurt nog even voordat de film uitkomt, maar de tweede trailer van Django Unchained is alweer te bewonderen. De uitgesproken Tarantino-stijl druipt van de trailer af en doet denken aan Inglorious Basterds. Naast de eerder genoemde grote namen in de film, doet ook Samuel L. Jackson mee in deze spaghetti western.

Django Unchained (TV Spot)

Django Unchained

Releasedata:

NL – 24 januari 2013

BE – 16 januari 2013

Samenvatting: “Django Unchained is set in the Deep South, and follows Django, a freed slave who treks across America with Dr. King Schultz, a German dentist turned bounty hunter. Together, they try to retrieve Django’s wife Broomhilda from the charming but sadistic Francophile plantation owner Calvin Candie and his band of ruthless slavers.”

Regiseur:

Quentin Tarantino


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com