Jack Reacher (Trailer)

Mr. Tom Cruise is de laatste dagen voor in het nieuws zijn omdat zijn vrouw, zeisdeallerallerliefsteenikhouzoverschrikkelijkveelvanhaar Katie Holmes, van hem af wil. Los van zijn privéleven blijft het feit echter dat hij één van de grootste filmsterren op aarde is en dat aan het eind van dit jaar een nieuwe film van hem uit komt.

Jack Reacher (Trailer)

Jack Reacher

Releasedata:

NL – 26 december 2012

BE – 26 december 2012

Samenvatting: “A city is thrown into chaos following a shooting that leaves five dead. What at first seems like a simple case to solve becomes complicated when the accused requests that Jack Reacher be put on the case.”

Regiseur:

Christopher McQuarrie


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com