4269
Views

Heidi Klum ligt na haar scheiding van Seal bij te komen aan het strand. Ze is bijna 40 jaar, maar zoals je kan zien zit Heidi uitstekend in haar strakke velletje. Kom maar door met zulke foto’s! Seal zit waarschijnlijk schuimbekkend achter z’n pc. Net als wij.

Heidi Klum

Heidi Klum | TwitterUpdate 9 juli 2012:
De zelfgemaakte POV (point of view) foto’s van celeb’s die op het strand liggen heeft inmiddels ook een naam: Celebrity Body Surfing. De babe die hiermee begon was Adrianne Curry, maar inmiddels zijn er al heel wat celebs die haar voorbeeld gevolgd hebben. Hieronder een selectie:

Adrianne Curry
Adrianne Curry
Adrianne Curry
Adrianne Curry

Adrianne Curry | TwitterCoco

Coco | TwitterKelly Brook

Kelly Brook | TwitterKim Kardashian

Kim Kardashian | TwitterLeAnn Rimes
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes

LeAnn Rimes | TwitterMiley Cyrus

Miley Cyrus | TwitterMiranda Kerr

Miranda Kerr | TwitterSam Faiers

Sam Faiers | Twitter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *