Rise of the Guardians (Feature Trailer)

Allemaal iconische karakters die we allemaal nog wel kennen uit onze jeugd – o.a. de Kerstman, de Paashaas, de Tandfee – vormen samen een team om ten strijde te trekken tegen een gezamenlijke vijand: de Boogieman.

Rise of the Guardians (Feature Trailer)

Rise of the Guardians

Releasedata:

NL – 29 november 2012

BE – 21 november 2012

Samenvatting: “Jack Frost is a rebel who has no responsibilities in the world, until Pitch, the Nightmare King, begins his plan to engulf the world in Darkness. But everything changes when the Guardians, Santa Claus, the Tooth Fairy, the Sandman, and the Easter Bunny asks him to join their group to stop him.”

Regiseurs:

Peter Ramsey

William Joyce


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com