2909
Views

Met de laatste Superman film nog vers in ons geheugen – iets wat ook met The Amazing Spider-Man zo was – komt er volgend jaar een nieuw deel van de bekendste superheld aller tijden in de bioscoop. En de geruchten gaan dat als deze film goed ontvangen wordt, er kans is op een JSA film.

Man of Steel

Releasedata:

NL – 13 juni 2013

BE – 19 juni 2013

Samenvatting: “Clark Kent is a journalist in his twenties who was adopted as a child by Martha and Jonathan Kent after he was transported to Earth from the dying planet Krypton. Raised with the values of his adoptive parents, he feels alienated because of his unique super abilities and struggles to find his place in life. When the world is attacked, he becomes the hero Superman to protect its people.”

Regisseur:

Zack Snyder


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *