1124
Views

Deze dramafilm gaat over de charismatische Lancaster Dodd (Philip Seymour Hoffman) die na het eindigen van de tweede wereld oorlog een grote nieuwe religie op weet te zetten. Naarmate de volgers in aantal toenemen, begint zijn rechterhand Freddie Stifton (Joaquin Phoenix) de lessen van zijn mentor in twijfel te trekken.

The Master

Releasedata:

NL – 6 december 2012

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “A charismatic intellectual launches a religious organization following World War II. A drifter becomes his right-hand man but as the faith begins to gain a fervent following, the drifter finds himself questioning the belief system and his mentor.”

Regisseur:

Paul Thomas Anderson


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *