1607
Views

In deze verfilming van het populaire gelijknamige boek van David Mitchell spelen o.a. Tom Hanks, Jim Sturgess, Halle Berry, Jim Broadbent, Tom Hanks, Hugo Weaving, Halle Berry, Tom Hanks, Jim Broadbent, Jim Sturgess, Halle Berry en Tom Hanks. Genoeg talent om een dozijn films mee te vullen dus. Toch zit dat allemaal in 2,5 uur durend verhaal. Ben benieuwd…

Cloud Atlas

Releasedata:

NL – 29 november 2012

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “An epic story of humankind in which the actions and consequences of our lives impact one another throughout the past, present and future as one soul is shaped from a murderer into a savior and a single act of kindness ripples out for centuries to inspire a revolution.”

Regisseurs:

Lana Wachowski

Tom Tykwer

Andy Wachowski


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *