1318
Views

Blijkbaar heeft M de touwtjes niet helemaal meer zo strak in de handjes als vroeger, dus moet dubbelOseven de bende voor haar opruimen. Gelukkig heeft hij (een nieuwe) Q aan zijn zijde om de nodige gadgets te leveren die hem aan een overwinning zullen helpen.

Skyfall

Releasedata:

NL – 1 november 2012

BE – 26 oktober 2012

Samenvatting: “James Bond’s loyalty to M is challenged over secrets from her past. When MI6 is attacked, it falls to Bond to seek out and eliminate the threat regardless of the cost to himself.”

Regiseur:

Sam Mendes


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>