1011
Views

Nobody Walks volgt het leven van Julie en Peter, een getrouwd stel, waarvan hun relatie in de problemen komt als de mooie filmmaakster Martine een tijdje bij hun intrekt om te werken aan haar nieuwe project.

Nobody Walks

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “23 year old Martine has just arrived in Silver Lake when she moves into a wealthy family’s pool house, and begins working to complete work on her art film. Meanwhile, laid back father of two Peter agrees to his wife’s request to help their young guest complete the project. The more time Martine spends with her surrogate family, however, the more apparent it becomes no one will walk away from this situation unchanged.”

Regisseur:

Ry Russo-Young


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *