1128
Views

Ik kon het vroegere werk van mr. Eastwood nooit echt waarderen aangezien Westerns niet echt mijn ding zijn. Maar de laatste jaren doet die man in mijn ogen niets anders dan geweldige dingen. Zo zal ook deze laatste film van hem, ook met Justin Timerlake en Amy Adams, wel weer hoge ogen gooien…

Trouble with the Curve

Releasedata:

NL – 29 november 2012

BE – 21 november 2012

Samenvatting: “An aging Atlanta Braves baseball scout named Gus sets out to discover if he still has value as a scout and as dad. Gus brings his daughter on his final scouting trip to scout a new top prospect, Bo Gentry. Along the way Gus reconnects with Johnny, a rival scout who has a friendly history with Gus, the man who scouted him when he was a baseball player. Johnny also has interest in his daughter, something Gus does not approve of”

Regisseur:

Robert Lorenz


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *