The Ultimate People Fainting Compilation

Compilaties worden meestal gevuld met epic fails of met hoogtepunten, maar waarom zou je geen compilatie maken met mensen die flauwvallen? Precies. Dat dachten ze dus ook bij Worldwideinterweb.com. Enjoy!

The Ultimate People Fainting Compilation

Info
woensdag 15 augustus 2012 - 11:12
1.165 x bekeken

3 Reacties

 • marco
  16 augustus 2012 @ 02:51

  Je voelt je slap worden, je word duizelig, je word misselijk, het word langzaam donker voor je ogen. Het volgende moment zit je naar het plafond of lucht te staren met een paar gezichten over je gebogen die vragen of het gaat. Gehad een aantal jaren terug toen ik ongelukkig op een rand viel en een flinke snee in mijn lies had (ja inderdaad bijna een van mijn ballen kunnen afschrijven). Laats nog een keer bijna toen ik voor de eerste keer bloed ging prikken.

 • Auke de Vringer
  16 augustus 2012 @ 12:36

  I guess it’s more fun to see someone faint, rather than fainting yourself. Shit hurts.

 • Max
  16 augustus 2012 @ 15:00

  Het leuke bij al die bruiloftvideos is dat je in je hoofd de bruid jaaaren later nog kunt horen met “That bitch/ asshole ruined my wedding!”

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com