The Avengers (Blooper Reel)

Nog slechts een week wachten en dan is DE bioscoophit van 2012 al verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Op dit mooie schijfje zitten natuurlijk ook weer allemaal leuke en interessante extra’s. Zo is er ook een heerlijk ouderwetse blooper reel te bekijken. Laen wij die nou al in ons bezit weten te krijgen. Enjoy!

The Avengers (Blooper Reel)

The Avengers

Releasedata:

NL – 26 april 2012

BE – 25 april 2012

Samenvatting: “When an unexpected enemy emerges who threatens global safety and security, Nick Fury, director of the international peacekeeping agency S.H.I.E.L.D., finds himself in need of a team to pull the world back from the brink of disaster.”

Regiseur:

Joss Whedon


Cast

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com