731
Views

Een film over boter? Serieus? Jup, dat dacht ik eerst ook ja. Maar na het zien van de trailer – en de daarbij behorende indrukwekkende lijst van acteurs – ben ik toch wel enigszins benieuwd geworden of dit niet een alleraardigste film kan worden…

Butter

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “A young orphan (Shahidi) discovers her uncanny talent for butter sculpture in an Iowa town where her adoptive family lives. The talent pits her against the ambitious wife (Garner) of the reigning champion (Burrell) in the annual butter sculpture competition.”

Regiseur:

Jim Field Smith


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>