Bullet to the Head (Trailer)

28 augustus 2012 10:01

Na het geweld van The Expendables 2 zou je haast vergeten dat mr. Stallone ook nog wat anders doet dan met andere mega-actie-sterren een beetje de boel kapot schieten en opblazen… Hij doet namelijk ook nog eens hetzelfde met “normale” acteurs en actrices. In Bullet to the Head doet hij dit o.a. met Christian Slater (Broken Arrow), Sung Kang (Fast Five) en Sarah Shahi (Fairly Legal).

Informatie

Bullet to the Head
Releasedata:
NL - 7 maart 2013
BE - 27 februari 2013
Regisseur:
Walter Hill
Samenvatting: "A hitman (Sylvester Stallone) teams with a young NYPD detective (Sung Kang) in a high-stakes investigation that leads from dingy back alleys all the way to the power corridors of New Orleans. The unlikely duo, brought together by two vicious murders, take on all who stand in their way, willing to sacrifice everything to exact revenge."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *