Bullet to the Head (Trailer)

Na het geweld van The Expendables 2 zou je haast vergeten dat mr. Stallone ook nog wat anders doet dan met andere mega-actie-sterren een beetje de boel kapot schieten en opblazen… Hij doet namelijk ook nog eens hetzelfde met “normale” acteurs en actrices. In Bullet to the Head doet hij dit o.a. met Christian Slater (Broken Arrow), Sung Kang (Fast Five) en Sarah Shahi (Fairly Legal).

Bullet to the Head (Trailer)

Bullet to the Head

Releasedata:

NL – 7 maart 2013

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “A hitman (Sylvester Stallone) teams with a young NYPD detective (Sung Kang) in a high-stakes investigation that leads from dingy back alleys all the way to the power corridors of New Orleans. The unlikely duo, brought together by two vicious murders, take on all who stand in their way, willing to sacrifice everything to exact revenge.”

Regisseur:

Walter Hill


Cast

Tnx: Patrick!

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com