The Avengers: Captain America deleted scene

Als je kritiek hebt op The Avengers, pas dan op, want voor je het weet staan er duizenden fans voor je huis met brandende fakkels en hooivorken. Maar het enig puntje van kritiek dat ik heb op de film is dat de karakters weinig diepgang hebben. Daarom begrijp ik ook niet dat Joss Whedon deze scene uit de film heeft gelaten. Wat mij betreft had deze zeker niet mogen ontbreken. Wat jullie?

The Avengers: Captain America deleted scene

4 Reacties

 • The Shepherd
  31 augustus 2012 @ 16:08

  Zelf volg ik het nieuws omtrent Marvel & Josh Whedon behoorlijk en dit is wat de master himself laatst had te zeggen over het feit dat er bepaalde scenes de film niet gehaald hadden: “… The movie was three hours long…” Kortom, de film werd gewoon te lang!
  Het volledige interview is hier te lezen: Vulture

 • Auke de Vringer
  03 september 2012 @ 15:50

  Ik had veel hogere verwachtingen van de film.

 • Jip
  04 september 2012 @ 13:47

  werkt niet meer

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com