857
Views

13 Series hebben we de afgelopen week toegevoegd aan ons arsenaal. Van die 13 zijn er 8 die binnenkort debuteren op de Amerikaanse televisie. Serie moordenaars, doktoren, advocaten, architecten, agenten en zelfs profeten. Alles komt voorbij in de nieuwe line-up, dus misschien zit er ook voor jouw wel een nieuw favorietje tussen!

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW666 Park Avenue

Jane Van Veen (Rachael Taylor) en Henry Martin (Dave Annable) zijn een jong, naïef en idealistische stel uit het midwesten van de Verenigde Staten. Als ze naar New York verhuizen krijgen ze het aanbod om één van de meest historische flatgebouwen van de stad te beheren: 666 Park Avenue. Dit gebouw, ook wel The Drake genoemd, blijkt echter niet als andere gebouwen te zijn. Het gebouw is namelijk bezeten door demonische krachten en Jane en Henry proberen er alles aan te doen om niet te zwichten voor het kwaad.Do No Harm

Dr. Jason Cole (Steven Pasquale) is een zeer gerespecteerde neurochirurg die alles heeft wat z’n harte begeert: een goede baan, leuke vrienden een geweldige familie. Hij heeft echter ook een minder leuke kant. Doordat hij last heeft van Dissociative Identity Disorder (DID), veranderd hij ’s nachts onherkenbaar in de verleiderlijke sociopaat Ian Price.Emily Owens, M.D.

“Eindelijk kan het echte leven beginnen.” Dat is wat Emily Owens (Mamie Gummer) denkt als ze klaar is met haar doktersopleiding en haar werk bij het Denver Memorial Hospital begint. Een mede nieuwkomer, Tyra Dupre (Kelly McCreary), weet haar echter te vertellen dat het werk in het ziekenhuis niet veel verschilt van de school waar ze zo blij was vanaf te zijn. De sporters zijn Orthopedisch Chirurgen, de gemene meisjes zitten in Plastische Chirurgie en de alternatievelingen werken in bij de Spoedeisende Hulp. Tyra zelf vervult de rol van schooldirecteursdochter omdat haar vader een grote baas is binnen het ziekenhuis. Ook de grootste rivaal van Emily, Cassandra Kopelson (Aja Naomi King), is nu werkzaam in het Denver Memorial Hospital en hun strijd lijkt alleen maar intensiever te worden.Made In Jersey

Martina Garretti (Janet Montgomery) is een jonge advocate uit New Jersey die bij een groot en chique advocatenkantoor in New York aan het werk gaat. In tegenstelling tot haar nieuwe collega’s heeft ze niet een dure exclusieve opleiding genoten aan een top universiteit, maar haar vasthoudendheid en arbeidersinstelling weten haar toch al snel onder de aandacht van Donovan Stark (Kyle MacLachlan) te brengen.Partners (2012)

Joe (David Krumholtz) en Louis (Michael Urie) zijn al hun hele leven vrienden en hebben samen ook nog eens een architectenbureau. Terwijl Joe altijd met z’n hoofd – en dus verstand – denkt, laat Louis zich juist leiden door gevoel. En juist die grote verschillen tussen beide mannen, zorgt voor een goed partnerschap. Maar als Joe besluit dat hij wil trouwen met zijn vriendin Ali (Sophia Bush) en Louis serieuzer wordt in zijn relatie met Wyatt (Brandon Routh) wordt hun “bromance” op de proef gesteld.Save Me

Als Beth (Anne Heche) een bijna-doodervaring heeft, merkt ze dat ze nu een directe lijn met God heeft. Als ze over het bestaan van deze gave aan haam man Tom (Michael Landes) verteld, is hij uiteraard aanvankelijk erg skeptisch, maar als onverklaarbare dingen beginnen te gebeuren, wordt het geloof van iedereen om haar heen getest. Beth is echter geen “standaard” profeet en geeft haar eigen stijl en inbreng aan dit mysterieuze gebeuren.The Following

Als de duvielse seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy) uit een de death row sectie van een maximaal beveilige gevangenis ontsnapt, wordt de voormalig FBI agen Ryan Hardy (Kevin Bacon) gevraagd om Joe op te sporen. Ryan is echter nog maar een schaduw van de man die negen jaar eerder ervoor gezordg heeft dat Joe werd opgepakt en veroordeeld voor een serie van 14 brute moorden. De zoektocht naar Joe – bijna een decenium geleden – heeft hem zowel lichamelijk als geestelijk gebroken waardoor hij sindsdien niet meer in het veld is geweest. De agenten die nu de leiding hebben over het onderzoek, Jennifer Mason (Jeananne Goossen) en Mike Weston (Shawn Ashmore) zijn alles behalve blij met de verplichtte hulp en adviezen van Ryan, totdat blijkt dat hij toch wel erg goed in de gedachtengang van de meestermoordenaar kan kruipen. Tot ieders grote schok blijkt dat ontsnappen slechts het begin was van Joe’s plan en dat hij inmiddels een heel netwerk van serie moordenaars heeft opgezet die allemaal gretig zijn bevelen opvolgen.The Mindy Project

Zoals de naam al aangeeft, draait The Mindy Project om Mindy (Mindy Kaling). Zakelijk gaat het Mindy behoorlijk voor de wind, ze is een succesvolle gynaecologe, maar privé gaat het duidelijk een stuk minder. Voor haar leven compleet van de rails komt, besluit dat ze drastische veranderingen door te voeren. Zo wil ze o.a. meer lezen, minder uitgeven, afvallen en vaker op tijd zijn. Deze veranderingen gaan natuurlijk niet direct allemaal zoals gepland en gaanderweg komt ze erachter wat voor haar het juiste pad is.
LOPEND LOPEND LOPEND LOPENDTron: Uprising

Beck (Elijah Wood) is een jong computerprogramma die de leiding heeft over het verzet binnen de computerwereld van The Grid. Om zijn vrienden en familie een waar “vrij” bestaan te geven, wil hij een einde maken aan de heerschappij van de kwaadaardige dictator Clu en zijn legerleider Generaal Tesler (Lance Henriksen). Aangezien Beck nog jong en impulsief is heeft hij een sterke mentor nodig en Tron (Bruce Boxleitner) is het perfecte programma voor die taak. Van hem leert hij de nodige vecht en lightcycle vaardigheden om de militaire bezetting neer te slaan en wordt Beck langzaam maar zeker de moedige, krachtige en sterke leider die het verzet nodig heeft.
OUD OUD OUD OUDSpider-Man (1981)

In de serie volgen we Peter Parker terwijl hij zijn verantwoordelijkheden als Spider-Man probeerd te balanceren met het naar school gaan, werken voor de Daily Bugle en voor zijn oudere tante May zorgen.Spider-Man (2003)

Deze CGI serie volgt het leven van Peter Parker na de gebeurtenissen van de live-action film uit 2002. Samen met Mary Jane Watson en Harry Osborn gaat Peter naar Empire State University. Hij probeerd nog steeds goed te doen met z’n superkrachten, maar kan eigenlijk niet goed een balans vinden tussen zijn privéleven als Peter en zijn publieke plicht als Spider-Man.
Deze Spider-Man serie uit 2003 staat ook wel bekend als “Spider-Man: The New Animated Series”.Spider-Man and His Amazing Friends

Peter Parker, Bobby Drake en Angelica Jones zijn alledrie student aan de Empire State University. Wanneer ze als hun alterego’s Spider-Man, Iceman en Firestar gezamelijk een crimineel verslaan, beluiten ze als team verder te gaan. Vanuit hun thuisbasis, de woning van Peter’s tante, gaan ze de strijd aan met een hele reeks superschurken.Spider-Man Unlimited

Als Spider-Man de lancering van John Jameson missie naar Tegen-Aarde (een andere aarde aan de ander kant van de zon) overziet, proberen Venom en Carnage aan boord van de shuttle te sluipen. In het gevecht dat daar op volgt, beschadigd de shuttle waardoor Jameson geen contact meer kan maken met onze aarde. Spider-Man wordt hiervoor als schuldige aangewezen waardoor hij besluit om Jameson terug naar de aarde te halen. Hij reist dus ook af naar Tegen-Aarde. Eenmaal aangekomen, blijkt dat Jameson zich heeft aangsloten bij een groep rebellen die vechten tegen het dictatorschap van de High Evolutionary en zijn leger van Beastials – hybrides van dieren en mensen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *