979
Views

Na de verschrikkelijke film over een een jongen en zijn paard (War Horse) komt Steven Spielberg eindelijk weer met een echte instant klassieker. Lincoln gaat over één van de bekendste en spraakmakende presidenten van de Verenigde Staten: Abraham Lincoln. Deze biografische film concentreert zich op de laatste maanden van Lincoln’s leven waarin hij een grote rol speelde in het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog en het einde van de slavernij binnen de VS.

Lincoln

Releasedata:

NL – 31 januari 2013

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “As the Civil War nears its end, President Abraham Lincoln clashes with members of his cabinet over the issue of abolishing slavery.”

Regisseur:

Steven Spielberg


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *