Script film Entourage gelekt!

Toen de laatste aflevering van de populaire serie Entourage uitgezonden werd, toen werd er al snel gesproken over een mogelijke film. Nu zijn ze daar druk mee bezig en Funny Or Die heeft beslag weten te leggen op het script. Kijk snel welke verrassingen we kunnen verwachten van Vince en zijn entourage.

Script film Entourage gelekt!

1 Reactie

  • BB
    17 september 2012 @ 09:43

    Ghehehe, nice! Laten we hopen dat de echte film een stuk origineler is… Op misschien 1 seizoen na heb ik de serie altijd met erg veel plezier gekeken en vond ik de verhaallijn toch wel origineel hoor. Laat de boys maar snel op het witte doek verschijnen: VICTORYYY!!!

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com