671
Views

Één oud, één lopend en één nieuw. Dat hebben we toegevoegd aan ons assortiment. Dat betekend dat Lois & Clark: The New Adventures of Superman, Sullivan & Son en Chicago Fire nu ook gewoon te vinden zijn. Enjoy!

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUWChicago Fire

In Chicogo Fire volgen we de levens van alle leden van Chicago Firehouse 51. Dit zijn de brandweermannen, de reddingsteams en de paramedici die elke dag hun leven op het spel zetten om die van anderen te redden. Het spreekt voor zich dat dit ongelooflijke gevaarlijke en stresvolle banen zijn, waardoor onderlinge spanningen hoog op kunnen lopen. Wanneer een tragisch ongeluk een slachtoffer eist binnen hun eigen team is dit dan ook zeker het geval. Er wordt druk met vingertjes gewezen en het vertrouwen binnen de groep wordt onder grote druk gezet
LOPEND LOPEND LOPEND LOPENDSullivan & Son

Steve Sullivan (Steve Byrne) is een succesvolle New Yorkse advocaat die bij z’n ouders in Pittsburgh op bezoek gaat om de 60e verjaardag van z’n vader te vieren. Eenmaal daar komt hij er achter dat zijn (Iers-Amerkaanse) vader Jack (Dan Lauria) en zijn (Koreanse) moeder Ok Cha (Jodi Long) bezig zijn met de verkoop van het familiebedrijf, de bar Sullivan & Son. Steve weet iedereen te verrassen als hij zijn baan als advocaat opgeeft om zo de zaak – die al generaties in de familie is – over te nemen.
OUD OUD OUD OUDLois & Clark: The New Adventures of Superman

In Lois & Clark: The New Adventures of Superman Page maken we (opnieuw) kennis met Lois Lane (Teri Hatcher) en Clark Kent (Dean Cain). In de eeste aflevering verhuisd Clark van Smallville naar Metropolis en gaat voor de toonaangevende krant The Daily Planet werken. Daar ontmoet hij de zelfverzekerde journalist Lois Lane. Clark valt direct voor haar, maar Lois moet niets van hem weten. Zij heeft veel meer oog voor de held die haar leven red: Superman. In de loop van de serie onderzoeken Lois en Clark veel nieuws items en krijgen de twee een steeds hechtere relatie.
Wat de serie bijzonder maakt, is dat het voornamelijk draait om de “relatie” tussen Lois en Clark waardoor superman meer een bijrol krijgt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *