923
Views

Als een man merkt dat iemand aan de andere kant van het land zich uitgeeft voor hem – en zijn geld aan het spenderen is – besluit hij haar op te sporen voordat zijn leven een volledige puinhoop is. Met Jason Bateman (bekend van o.a. Arrested Development & The Change-Up) en Melissa McCarthy (bekend van o.a. Gilmore Girls & Bridesmaids).

Identity Thief

Releasedata:

NL – 7 maart 2013

BE – 13 maart 2013

Samenvatting: “Unlimited funds have allowed Diana to live it up on the outskirts of Miami, where the queen of retail buys whatever strikes her fancy. There’s only one glitch: The ID she’s using to finance these sprees reads “Sandy Bigelow Patterson”… and it belongs to an accounts rep who lives halfway across the U.S. With only one week to hunt down the con artist before his world implodes, the real Sandy Bigelow Patterson heads south to confront the woman with an all-access pass to his life. And as he attempts to bribe, coax and wrangle her the 2,000 miles to Denver, one easy target will discover just how tough it is to get your name back.”

Regisseur:

Seth Gordon


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *