852
Views

Maar liefst 10 jaar hebben we moeten wachten voor we de agenten van MIB weer in actie konden zien. Gelukkig hebben de makers die tijd goed besteed, want het derde deel was zeker het wachten waard. Nog niet gezien, of moet je hem (thuis) vaker zien? Dan kan dat vanaf nu! HIj is nu namelijk op DVD & Blu-ray™ verkrijgbaar. En als je bij ons een simpele vraag beantwoord, hoef je hem niet eens zelf te kopen want dan kan het maar zo zijn dat wij hem extragratis jouw kant op sturen.
Men in Black 3

De prijs

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment mogen wij onder onze bezoekers 5 DVD’s van het derde deel van de Men in Black reeks weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande vraag beantwoorden. Iets wat voor de oplettende mensen (lees: wakkere) onder jullie toch geen probleem moet zijn… Na woensdag 10 oktober zal deze prijsvraag sluiten en worden de winnaars op de hoogte gesteld zodat hun prijzen zo snel mogelijk opgestuurd kunnen worden.


De vraag

In de flim gaat Agent J (Will Smith) terug in de tijd om zijn partner Agent K (Tommy Lee Jones) te redden. Wie speelt de jongere versie van Agent K?

De prijsvraag is gesloten.


De Trailer

Men in Black 3

Releasedata:

Overal verkrijgbaar

Samenvatting: “Will Smith, Tommy Lee Jones, and director Barry Sonnenfeld return to the kooky world of the top-secret government agents who protect our planet from hostile aliens in this third entry of the Men in Black film series. This will be the first film in the franchise to be presented in 3D. Flight of the Conchords’ Jemaine Clement co-stars as the main baddie, Yaz, with Josh Brolin lending his talents as the younger version of Jones’ character.”

Regiseur:

Barry Sonnenfeld


Cast

© 2012 Columbia Pictures Industries, Inc. and Hemisphere-Culver Picture Partners I, LLC. All Rights Reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *