1326
Views

Met nog een dikke maand wachttijd te gaan, zijn de mannen van 343 Industries de Halo fans al goed warm aan het maken met allerlei informatie en gameplay filmpjes van Halo 4. Los van de game zelf hebben ze ook een live-action serie ontwikkeld die in gedeeltes online zal verschijnen. In deze serie krijgen we een kijkje in het leven van een groep UNSC milairen. Enjoy!

Video is verwijderd…

De complete serie:

Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 1 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 2 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 3 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 4 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 5Halo 4: Forward Unto Dawn
Samenvatting: “In 2525, as mankind has begun to colonise space, a group of cadets are training to fight against human insurrectionists. One of these cadets, Thomas Laskey, has doubts about his abilities as a soldier and his convictions for this war. Whilst he struggles with himself, the planet is invaded by an unknown alien race. Reeling under the assault, Laskey and his squad mates are rescued by John-117, one of the UNSC’s legendary SPARTAN-II super-soldiers. John must inspire Laskey to fulfill his potential as a soldier and a leader to fight against an enemy deadlier than any that humanity has faced before.”

Regisseur:

Stewart Hendler


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *