A Good Day to Die Hard (Teaser Trailer)

In het vorige deel (Live Free or Die Hard) moest John McClane alles uit de kast halen om z’n dochter uit de handen van de bad-guys te bevrijden. 5 Jaar later is zijn zoon behoorlijk de problemen gekomen en moet onze favoriete NYPD detective helemaal naar Rusland afreizen om daar een helpende hand te bieden.

A Good Day to Die Hard (Teaser Trailer)

A Good Day to Die Hard

Releasedata:

NL – 14 februari 2013

BE – 13 februari 2013

Samenvatting: “When John McClane’s son Jack gets into trouble while in Russia, McClane travels to Moscow to help him out, only to get caught up in a terrorist plot involving the circumstances behind his son’s arrest.”

Regisseur:

John Moore


Cast

1 Reactie

  • Rob
    09 oktober 2012 @ 22:44

    cool dat het glas breekt voordat ze er doorheen vallen.

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com