547
Views

Kijk, dit een is biografische film naar mijn hart. Hij gaat namelijk over één van de grootste filmmakers aller tijden: Alfred Hitchcock! En specifieker: over de relatie tussen Alfred en zijn vrouw Alma tijdens het maken van de klassieker Psycho uit 1960.

Hitchcock

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – 27 februari 2013

Samenvatting: “A love story between influential filmmaker Alfred Hitchcock and wife Alma Reville during the filming of Psycho in 1959.”

Regisseur:

Sacha Gervasi


Cast

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>