Pitch Perfect (Trailer)

13 oktober 2012 13:07

Een film over a capella zanggroepen? Serieus? Gelukkig hield die eerste gedachte me niet tegen om de trailer te bekeken (vooral dankzij de altijd leuke Anna Kendrick) want deze film kan best nog wel eens geinig worden.

Informatie

Pitch Perfect
Releasedata:
NL - 22 november 2012
BE - 26 december 2012
Regisseur:
Jason Moore
Samenvatting: "Beca, a freshman at Barden University, is cajoled into joining The Bellas, her school's all-girls singing group. Injecting some much needed energy into their repertoire, The Bellas take on their male rivals in a campus competition."
Categorie: Films

1 reactie

  • Max
    Reageer

    I kid you not, die Rebel Wilson is het grootste komische talent van dit moment. In Bridesmaids was ze geniaal, en in deze film ook weer, lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *