893
Views

Carrie is één van de meesterwerken van horror genie Stephen King. Deze laatste versie is al de derde verfilming na het “origneel” uit 1976 en de “re-make” van 2002. Dit maal mag Chloë Grace Moretz (bekend van o.a. Kick-Ass) de titelrol voor haar rekening nemen en staat Kimberly Peirce achter de lens.

Carrie

Releasedata:

NL – 13 juni 2013

BE – 12 juni 2013

Samenvatting: “A sheltered high school girl unleashes her newly developed telekinetic powers after she is pushed too far by her peers.”

Regisseur:

Kimberly Peirce


Cast

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>