1127
Views

In dit derde deel van de Halo 4 prequel laat de Covenant eens even goed haar spierballen zien. Kunnen de studenten van de Hastati Squad de nieuwe bedreiging de baas, of zullen ze het onderspit delven?

Video is verwijderd…

De complete serie:

Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 1 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 2 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 3 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 4 Halo 4: Forward Unto Dawn - Episode 5Halo 4: Forward Unto Dawn
Samenvatting: “In 2525, as mankind has begun to colonise space, a group of cadets are training to fight against human insurrectionists. One of these cadets, Thomas Laskey, has doubts about his abilities as a soldier and his convictions for this war. Whilst he struggles with himself, the planet is invaded by an unknown alien race. Reeling under the assault, Laskey and his squad mates are rescued by John-117, one of the UNSC’s legendary SPARTAN-II super-soldiers. John must inspire Laskey to fulfill his potential as a soldier and a leader to fight against an enemy deadlier than any that humanity has faced before.”

Regisseur:

Stewart Hendler


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *