1682
Views

Eigenlijk keek ik deze trailer alleen omdat één van mijn favoriete actrices van dit moment hier in speelt, namelijk: Alison Brie. Maar nu ik hem gezien heb kan het ook best nog wel een aardige film worden. Niet overtuigd? Ook Lizzy Caplan, Geoffrey Arend en Martin Starr maken deel uit van de cast en de film wordt geregisseerd door Michael Mohan.

Save the Date

Releasedata:

NL – ONBEKEND

BE – ONBEKEND

Samenvatting: “Twenty-something Sarah values her independence above all else. So when her clingy boyfriend Kevin proposes, Sarah ends the relationship. Meanwhile, Sarah’s sister Beth is busy planning her own upcoming wedding to Andrew, who just so happens to be in a band with Kevin. But when Sarah rebounds into the arms of Jonathan, Beth makes no attempts to mask her disapproval of the impulsive romance. As the two sisters clash over the meaning of true romance, Sarah begins to have a change of heart, realizing that in order to experience pure love, she must finally through let go of her fears and throw caution to the wind.”

Regisseur:

Michael Mohan


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *