3596
Views

Ook in Huize Bullitt staat de zondagavond in teken van Boer Zoekt Vrouw, een kleine geste naar de mevrouw Bullitt, want de rest van de week staat de televee gewoon lekker op voetbal. BZV is razend populair en krijgt nu zelfs kapsones, omdat ze vinden dat DWDD de boeren voor lul zet zoals bij LuckyTV. BZV weigert daarom iedere samenwerking. Reden voor DWDD om de boeren zelf uit te nodigen. Aad, Henrieke, Willem, kom er maar in!

4 reacties

 • L. Eedvermaak
  Reageer

  Moeten ze ook es in het programma VI TV doen, al die overbetaalde profs die er met de grootste regelmaat niks van kunnen bakken en ook nog eens laten zien dat ze de slechtste verliezers zijn. En dan ook eens een parodie op homo’s die uit de kast komen, lachen man!!!!!!!!

 • L. Eedvermaak
  Reageer

  Ik bedoel maar…. wat is dat toch met die programma’s die altijd iets in de zeik moeten nemen en mensen met leugens binnenhalen en daarna voor lul gaan zetten, stelletje kinderachtige pubers daar bij DWDD.

  • Roelof
   Reageer

   Je kan natuurlijk ook 3 keer op enter drukken, in plaats van 3 onafhankelijke comments te plaatsen.

   OnTopic: Ik heb nergens begrepen dat DWDD liegt, wel dat ze satire drijven met BZV (wat ik, ‘for the record’, nog nooit heb gekeken). Bij DWDD hebben ze vaker comedians aan tafel zitten, zo ook een keer Rutte (als ik me niet vergis) en natuurlijk overdrijven ze, anders is het geen grap maar (zoals je al zei) een leugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *