1653
Views

Het is natuurlijk een praktisch onmogelijke opgave om na het overweldigende succes van The Avengers een film te maken die dat kan overtreffen. Maar na het zien van deze eerste trailer denk ik dat ze met een duistere – en persoonlijkere – invalshoek een geweldige start kunnen maken om Phase 2 af te trappen. Bovendien krijgen we nu met The Mandarin (gespeeld door Ben Kingsley) één van Iron Man’s meest beruchte tegenstanders te zien.

Iron Man 3

Releasedata:

NL – 24 april 2013

BE – 24 april 2013

Samenvatting: “Marvel Studios’ “Iron Man 3″ pits brash-but-brilliant industrialist Tony Stark/Iron Man against an enemy whose reach knows no bounds. When Stark finds his personal world destroyed at his enemy’s hands, he embarks on a harrowing quest to find those responsible. This journey, at every turn, will test his mettle. With his back against the wall, Stark is left to survive by his own devices, relying on his ingenuity and instincts to protect those closest to him. As he fights his way back, Stark discovers the answer to the question that has secretly haunted him: does the man make the suit or does the suit make the man?”

Regisseur:

Shane Black


Cast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *