A Good Day to Die Hard (Trailer)

Yippee Ki-yay Mother Russia! Geinige woordspeling van de o-zo bekende kreet van John McClain. Wat wel direct duidelijk wordt is dat mr. McClain ditmaal dus in Rusland het leven van een bad-guy mag compliceren.

A Good Day to Die Hard (Trailer)

A Good Day to Die Hard

Releasedata:

NL – 14 februari 2013

BE – 13 februari 2013

Samenvatting: “When John McClane’s son Jack gets into trouble while in Russia, McClane travels to Moscow to help him out, only to get caught up in a terrorist plot involving the circumstances behind his son’s arrest.”

Regisseur:

John Moore


Cast

1 Reactie

  • Auke de Vringer
    01 november 2012 @ 20:20

    This is gonna be awesome..

Plaats een reactie

Wekelijkse Top-5 mailing

Ontvang elk weekend het beste van de afgelopen week!

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com