24316
Views

Ja hoor, het was even wachten maar eindelijk is hij er dan: De Loodzwaar.com Sexy 60 van 2012!. Voor het derde jaar op rij hebben we op onze verjaardag uit duizenden opties de 60 meest sexy dames van het afgelopen jaar opgezocht en op een rijtje gezet. De helft van de vrouwen is dit jaar voor het eerst in de lijst te bewonderen en van de “oude bekenden” zijn er 12 stijgers en 18 dalers. Benieuwd wie dit jaar de eerste plek heeft weten te bemachtigen, klik dan snel en bekijk de lijst (met picca’s, uiteraard!).Ben je het roerend/absoluut niet eens met de volgorde? Missen er dames of moeten er juist dames uit? Al je opmerkingen en suggesties kun je uiteraard weer onder aan de pagina kwijt en misschien komt de lijst van volgend jaar dan nog dichter bij de ultieme Sexy 60!

Dit jaar hebben we ook aangegeven wat de positie van de dames is ten opzichte van vorig jaar. Dames met een paarse rand zijn nieuw, groene dames zijn gestegen en rode dames zijn gedaald.

NB: Klik voor groot!Loodzwaar.com Sexy 60 [2011 editie]


Loodzwaar.com Sexy 60 [2010 editie]

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *