1831
Views

In Pain & Gain volgen we de leden van de Sun Gym Gang die het zat zijn om de eindjes altijd maar aan elkaar te moeten knopen en daarom besluiten dat afpersingen en ontvoeringen behoorlijk lucratieve ondernemingen kunnen zijn…

Pain & Gain

Releasedata:

NL – 2 mei 2013

BE – 8 mei 2013

Samenvatting: “Daniel Lugo is a regular bodybuilder who works at the Sun Gym along with his friend Adrian Doorbal. Sick of living the poor life Lugo concocts a plan to kidnap Victor Kershaw, a regular at the gym and a rich spoiled business man, and extort him by means of torture. With the help of recently released criminal Paul Doyle, the ‘Sun Gym Gang’ successfully get Kershaw to sign over all his finances, but when Kershaw survives an attempted murder from the gang, he hires Detective Ed Du Bois to catch the criminals after the Miami Police Department fail to do so.”

Regisseur:

Michael Bay


Cast

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *