The Wolverine (CinemaCon Trailer)

3 mei 2013 09:10

Het is (wederom) een goed jaar voor de comicfilm liefhebber. Zo uit de losse pols zijn er maarliefst 5! films die dit jaar uit gaan komen. De eerste (Iron Man 3) is inmiddels al te zien – AANRADER! – en na de reboot van Superman is het de beurt aan de krijger zonder geheugen: Wolverine.

Informatie

The Wolverine
Releasedata:
NL - 25 juli 2013
BE - 24 juli 2013
Regisseur:
James Mangold
Samenvatting: "Set sometime after X-Men: The Last Stand, Logan travels to Japan, where he engages a mysterious figure from his past in a fight that has lasting consequences. Vulnerable for the first time, and pushed to his physical and emotional limits, he confronts not only lethal samurai steel, but also his inner struggle against his own immortality, emerging more powerful than ever before."
Categorie: Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *