Babes

Kristen Bell (en anderen) naakt voor Allure

Kristen Bell (en anderen) naakt voor Allure

23 april door The Shepherd 0

Het is bijna weer mei, dus hoog tijd om voor de “Naked Truth” editie van Allure. Dit jaar mogen we genieten van Kristen Bell, Minnie Driver, Nia Long en Jenna Dewan-Tatum. Wederom een kwartet aan erg prettige dames die stuk voor stuk zich uit de kleren hebben laten praten…

Laura Vandervoort sexy in Cliché Magazine

Laura Vandervoort sexy in Cliché Magazine

22 april door The Shepherd 2

Man man man, ik kan maar geen genoeg krijgen van deze super girl! (Jazeker, die flauwe woordgrap maak ik zo, het is immers “maandag”.) Ik kan nu al met zekerheid zeggen dat Laura ook dit jaar weer hoog in de Loodzwaar.com Sexy 60 terecht zal komen en na het zien van deze foto’s kunnen jullie ons daar vast geen ongelijk in geven…

Natalie Dormer HOT in GQ Magazine

Natalie Dormer HOT in GQ Magazine

2 april door Bullitt 0

De sexyen op macht beluste Margaery Tyrell gespeeld door Natalie Dormer is één van de absolute babes uit GoT. Haar kledingkeuze en verleidelijke blik brengen menig mannenhart op hol. Behalve die van Renly Baretheon dan, maar dat kwam misschien doordat hij het liever met die sword swallower van een broer van haar deed. Als je denkt dat ze misschien wat uitgeschoten is met het epileren van haar wenkbrauwen, dat is niet zo. Hoort bij haar rol in The Hunger Games. Hm, niet mijn keuze, maar verder HOT!

Topless Thursday: Leanna Decker

Topless Thursday: Leanna Decker

27 maart door Bullitt 0

Weekend staat voor de deur, dus hoog tijd om er al een voorschotje op te nemen door deze donderdag om te toveren in een Topless Thursday. Wij vonden het weer eens hoog tijd voor Leanna Decker. De meest sexy redhead die er rondloopt en ook nog eens heel graag uit haar kleertjes gaat. Wat. Een. Lichaam.

Rosamund Pike sexy in Esquire Magazine

Rosamund Pike sexy in Esquire Magazine

23 maart door The Shepherd 0

Voormalige bond-babe Rosamund Pike timmert sinds haar rol van de ijskoude Miranda Frost behoorlijk aan de weg en zal binnenkort wederom naast mr. Bond himself te zien zijn in A Long Way Down. Tot het zover is kunnen we nog wat fijne picca’s bewonderen van haar Esquire fotoshoot van eind vorig jaar.

Amanda Seyfried HOT in W Magazine

Amanda Seyfried HOT in W Magazine

20 maart door Bullitt 0

Terwijl Jennifer Lawrence, terecht, veel aandacht opeist is er in de luwte soms ook wat moois te vinden. Amanda Seyfried bijvoorbeeld. Ooit begonnen als dom blondje in Mean Girls en inmiddels uitgegroeid tot een actrice van formaat. De juiste formaten. Want check haar eens in retro bikini’s in W Magazine. Goed te doen. Heel erg goed te doen.

Sophia Bush is super sexy in Maxim

Sophia Bush is super sexy in Maxim

15 maart door The Shepherd 1

Ze is bekend geworden met One Tree Hill, maar tegenwoordig speelt ze in de politieserie Chicago PD. Nu moet ik zeggen dat ik haar nog nooit (bewust) heb gezien op tv, maar aan haar uiterlijk ligt dat dus iig niet want ze ziet er erg fijn uit. Maar neem vooral niet mijn woord voor waar aan, oordeel vooral zelf!

Caity Lotz – Me In My Place

Caity Lotz – Me In My Place

13 maart door The Shepherd 2

Caity Lotz speelde al in Mad Men en Death Valley, maar pas sinds ze de rol van (Black) Canary in Arrow op zich heeft genomen in ze bij ons “in beeld” gekomen. Mocht jij echter nog niet bekend zijn met meisje Lotz, dan is dit hét moment om je als fan aan te sluiten. Iets wat vast gaat gebeuren na het zien van deze foto’s.

Catalina Otalvaro in lingerie is sexy

Catalina Otalvaro in lingerie is sexy

13 maart door Bullitt 0

Catalina Otalvaro heeft al twee Babe van de Week-verkiezingen op haar naam geschreven en dan weet je dat je te maken hebt met een uberbabe. En dat tonen deze hele fijne pics van haar ook weer aan voor één of andere lingeriehandelaar. Staat haar goed! Leuk al die strikjes, kan je het mooi uitpakken.

Hayden Panettiere in Cosmopolitan Magazine

Hayden Panettiere in Cosmopolitan Magazine

4 maart door The Shepherd 1

Ze is wat klein van stuk, maar er is toch echt helemaal niets mis met deze Heroes ster. Zo is ze onlangs verlooft met levende boks legende Wladimir Klitschko en doet haar nieuwe serie Nashville het ook zeker niet onaardig. Gelukkig heeft ze ook nog wat tijd over om wat leuke statische plaatjes te laten schieten anders hadden we deze fijne fotoshoot moeten missen…

Pagina 1 van 7212345...1020...Laatste »

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com