1 Algemeen Alle berichten op Loodzwaar.com dienen als licht, luchtig of humoristisch bestempeld te worden. Geschreven meningen zijn enkel en alleen die van de betreffende logger. Loodzwaar.com is niet verantwoordelijk voor uitspraken en/of meningen van haar bezoekers. Dit is de mening van de desbtreffende bezoeker en niet die van Loodzwaar.com. 2 Reacties 2.1 First Post Alle vormen van First Post achtige opmerkingen zoals: FP, First, 1st, etc. worden niet getolereerd. Dit zal onherroepelijk en onverbiddelijk resulteren in een IP-Ban. 2.2 […]

1 Algemeen

Alle berichten op Loodzwaar.com dienen als licht, luchtig of humoristisch bestempeld te worden. Geschreven meningen zijn enkel en alleen die van de betreffende logger.
Loodzwaar.com is niet verantwoordelijk voor uitspraken en/of meningen van haar bezoekers. Dit is de mening van de desbtreffende bezoeker en niet die van Loodzwaar.com.

2 Reacties

2.1 First Post

Alle vormen van First Post achtige opmerkingen zoals: FP, First, 1st, etc. worden niet getolereerd. Dit zal onherroepelijk en onverbiddelijk resulteren in een IP-Ban.

2.2 Spam

Het plaatsen van links naar je eigen site in de comments stellen wij zwaar niet op prijs. Indien je een bericht onder de aandacht wilt brengen, mail het ons dan d.m.v. het contactformulier of gewoon naar info [at] loodzwaar.com. Wij zullen dan kijken of het bericht Loodzwaar waardig is.

2.3 Zeuren/Zeiken/Zaniken

Commentaar zoals: OUD!, al gezien op Jaggle/Flabber/VKMag, Kut!, etc., wordt gezien als een zeer waardeloze opmerking.

2.4 Off Topic

Het direct offtopic reageren is niet de bedoeling. Dit doet je maar in openbare chatrooms of thuis bij je moeder.

2.5 Schelden / Kwetsen

Het schelden op, of beledigen van je mede-reageerders zal beschouwd worden als minachting voor het openbare forum dat Loodzwaar.com tracht te zijn. Uw IP-adres zal hierdoor de nieuwste aanwinst van de Lodenlijst worden.

3 Laatste opmerkingen

3.1 Regels wijzigen

Loodzwaar.com staat volledig in zijn recht om deze regels zonder aankondiging te wijzigen en/of aan te vullen.

3.2 IP-Ban

IP-bans worden zonder aankondiging en/of verklaring naar ons goedkeuren uitgedeeld.
Ben jij echter onder de indruk dat je onterecht op de Lodenlijst beland bent, dan kun je je relaas sturen naar info [at] loodzwaar.com, de redactie zal dan bepalen of je weer welkom bent op Loodzwaar.com