De film trailers

Walk of Shame (Red Band Trailer)

Walk of Shame (Red Band Trailer)

17 april door The Shepherd 0

Elizabeth Banks is een verslaggeefster die er van droomt om het nieuws voor te lezen, maar als ze na een one-night stand zonder auto, telefoon, ID of geld op straat komt te staan, lijkt die droom in no-time in rook op te gaan

X-Men: Days of Future Past (Final Trailer)

X-Men: Days of Future Past (Final Trailer)

16 april door Bullitt 0

Nog een maandje en dan gaat de nieuwe X-Men in première en de verwachtingen zijn hoog. Het eerste deel was namelijk ubervet en bracht een mooie en originele origin story voor de X-Men en de relatie tussen Charles Xavier en de transformatie van zijn beste vriend Max Eisenhardt tot ubervillain Magneto. In X-M:DOFP moeten de helden terug in de tijd om hun toekomstige zelf te redden. Wij halen vast popcorn.

Teenage Mutant Ninja Turtles (TV Spot)

Teenage Mutant Ninja Turtles (TV Spot)

15 april door Bullitt 0

De eerste beelden van de Tieners Mutanten Ninja Schildpadden zijn over het algemeen niet al te positief ontvangen. Grootste punt van kritiek was het ontbreken van de o zo kenmerkende bolle neuzen van onze vrienden. Zelfs de bedenker van de Turtles vond de nieuwe helden maar zo zo. Tja, wat wij ervan vinden? Toch benieuwd naar het eindresultaat, want het blijven je jeugdhelden hè. Nieuw in deze trailer: de eerste beelden van Splinter, Rafael en hun skateboards aangedreven door rocket power. Awesome. En Megan Fox. *kwijl*

Guardians of the Galaxy (First Look Trailer)

Guardians of the Galaxy (First Look Trailer)

8 april door Bullitt 0

Guardians of the Galaxy is een film van Marvel zoals je die nog nooit hebt gezien. In de eerste trailer kreeg je al een beetje een indruk van dit komische epos bomvol actie, maar in deze trailer van MTV zitten weer nieuwe beelden van wat de nieuwe hit moet worden van Marvel.

The Expendables 3 (Official Trailer)

The Expendables 3 (Official Trailer)

5 april door Bullitt 0

Wat ooit begon als een ode aan de actiefilm uit de jaren ’80 is geworden tot een reüniefeestje van alle mogelijke actiesterren. Dom, lomp, popcornvermaak waarin de actiehelden uit eerdere tijden zichzelf niet al te serieus nemen en dat is mooi om te zien. De derde editie alweer en waarschijnlijk perfect voor een avondje met je matties. The Expendables 3.

Sex Tape (Red Band Trailer)

Sex Tape (Red Band Trailer)

2 april door The Shepherd 0

Dat het sexleven van Jay en Annie een beetje in het slop zit, is nogal een understatement. Ze besluiten daarom dan ook de boel wat spannender te maken door hun horizontale mambo te filmen. Een geniaal plan, want ze laten elkaar nu echt alle hoeken van de liefde zien. Wat het iets minder maakt, is dat hun “filmpje” ook automatisch bij al hun vrienden op de iPad komt te staan…

Begin Again (Trailer)

Begin Again (Trailer)

1 april door The Shepherd 0

Platenbaas Mark is net ontslagen en singer-songwriter Keira net gedumpt door haar rockster vriend. Beide zitten ze dus op het moment wat in de put. Gelukkig komen ze elkaar tegen en brengen ze het beste in elkaar naar boven…

Teenage Mutant Ninja Turtles (Official Trailer)

Teenage Mutant Ninja Turtles (Official Trailer)

30 maart door Bullitt 0

Cowabunga! Mijn jeugdhelden zijn terug op het witte doek, de Teenage Mutant Ninja Turtles. Goed nieuws. Megan Fox als April O’Neil. Heeel goed nieuws. William Fichtner als Shredder. Goed nieuws. Het is alleen wel weer een origins story. Slecht nieuws? De trailer belooft in ieder geval een hoop vermaak. Maar dat kan ook niet anders met schildpadden vernoemd naar Italiaanse grootmeesters die zelf meesters zijn in de martial arts.

X-Men: Days of Future Past (Theatrical Trailer)

X-Men: Days of Future Past (Theatrical Trailer)

25 maart door The Shepherd 0

Het is alweer een half jaar geleden sinds we de eerste beelden van de nieuwe X-Men film mochten aanschouwen, maar nu is er eindelijk weer een nieuwe trailer online verschenen.

Godzilla (Trailer)

Godzilla (Trailer)

22 maart door Bullitt 0

Nieuwe beelden van het monster Godzilla, chaos en vernietiging en dat alles becommentarieerd door de stem van Walter White Bryan Cranston. Wij gaan vast boeken, want de trailers zien er zo goed uit dat ze die nare smaak in de mond van de vorige Godzilla langzaam maar dan toch weg weten te poetsen.

Pagina 1 van 5712345...1020...Laatste »

Copyright © 2007 - 2014 Loodzwaar.com